Doorbreek patronen! - Overwin stress!

Over mij

Ik ben Kerstin Strohbach. Sinds 2001 werk ik met mensen, als groepsleider, sociotherapeute en counselor. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk voor counseling en training. In de afgelopen jaren kom ik steeds meer mensen tegen die heel hard werken, door - door en door gaan en blijven zoeken naar de volgende uitdagende baan of hobby. Ze zijn gedreven, gemotiveerd, innovatief, nieuwsgierig en willen vooruit. Toch lopen ze vaak tegen patronen aan, hebben een vol hoofd en vinden geen rust in hun lijf. Wellicht herken je dit of zie je het om je heen gebeuren.

Ik snap en herken het. Je bent gedreven, een doorzetter en een harde werker. Maar geloof mij, het gaat lang niet zoveel effect hebben als je niet tot rust komt. Rust in je hoofd en rust in je lijf betekent niet stil staan, maar een rustpauze nemen om "echt" uit te zoeken waar jij naar verlangt en waar jij van droomt.

In 2008 stond ik een punt in mijn leven, waarbij ik het even niet meer wist. Ik had hard gewerkt, veel doorgezet en was gedreven. Mijn lichaam liet me toen zien dat ik zo niet meer verder kon. Alles kostte mij te veel energie. Vanuit mijn hoofd kon ik alles analyseren, op een rijtje zetten en beredeneren. Alleen mijn lijf deed niet mee.

KERSTIN

Mijn eigen zoektocht bracht me terug naar het jaar 1996. Een jaar waarin ik autogene training gaf aan kinderen - binnen de psychiatrie. Ik zette de autogene training in om de kinderen uit hun hoofd naar hun lichaam te begeleiden. Mijn zoektocht, mijn opleidingen en mijn ervaringen binnen de psychiatrie lieten mij zien dat er een weg is om rust te vinden in mijn hoofd en mijn lichaam. Een weg via zes korte en bondige stappen.

Het opzeggen van de formules zorgt ervoor dat je hoofd vrij komt van afleidende gedachten en je lichaam daadwerkelijk ontspant. Het mooie is dat je het heft weer in eigen handen kunt nemen. Je raakt je zelfredzaamheid en autonomie niet kwijt, hoeft niets uit te leggen of diep te graven. Je herhaalt alleen een simpele zin in je hoofd.

Stop met hard werken, doorrenen en het zoeken naar de volgende uitdaging of kick.

Gun het jezelf om nu eens “echt” tot rust te komen, stil te staan bij wat je nu voelt, of juist niet. En durf weer terug vanuit je hoofd in je lijf te komen. Pak het heft weer in eigen handen en word de stuurman/vrouw van je eigen proces.

Ik geloof dat dit voor jou mogelijk is. En vanuit mijn kennis, kunde en ervaring laat ik je graag zien hoe je dit concreet kan maken. Rust in je hoofd en rust in je lijf om te doen wat jou energie geeft.

Je zult je op je plek voelen in mijn training of traject als je:

  • Gelooft dat je zelf het heft weer in handen kan nemen
  • Eraan toe bent om werkelijk te kiezen voor een rustmoment om vanuit daar door te stappen
  • Bereid bent om te investeren in je gezondheid en je lichaam
  • Bereid bent om te groeien naar een balans in je leven
  • Weer met plezier en veerkracht wilt gaan leven

Wil jij

Rust in je hoofd en je lichaam?

Een duidelijk stappenplan?

Een NO NONSENSE aanpak?

Begin dan vandaag...

Contactgegevens

Kerstin Strohbach

Praktijk voor counseling, psychosociale
hulpverlening en psychotherapeutische
begeleiding

Bergstraat 69
4141 BT Leerdam
M. 0648755367

 

Algemeen

Register®counselor AbvC
Register®therapeute RBCZ

AGB praktijk code: 90-057308
AGB zorverlener code: 90-048814

S.C.A.G.registratie: 14652

KvK: 56774702

Bereikbaar

Parkeren:
Gratis: Sportcentrum Laco (7 min looptijd)
Betaald parkeren: Markthof

(zoem in voor de parkeerplaatsen)